MOTRU. Adio, alianță PSD-ALDE! Iordache: Susținem proiectele primarului

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

ALDE nu mai face alianță cu PSD la Motru. ”Am stabilit că vom susține proiectele primarului Gigel Jianu” a anunțat, la Interviurile Infinit FM, Ion Iordache, vicepreședintele liberal-democraților.

Oricum colaborarea celor două partide începuse să scârțâie de aproape un an, de când ALDE a decis să voteze noua organigramă a edilului liberal, căreia social-democrații i s-au opus vehement.

Iordache a precizat că înțelegerea cu Jianu va fi una reciproc avantajoasă, în sensul că și PNL urmează să susțină proiectele ALDE.


2 Comentarii pentru “MOTRU. Adio, alianță PSD-ALDE! Iordache: Susținem proiectele primarului”

  1. Iordache a rupt alianta cu PSD la Motru pentru ca nu isi permite sa piardă lucrările de asfaltare pe care i le-a promis Jianu,aici este vorba de interes personal………întâi afacerile contractele sigure si apoi partidele si electoratul.PSD nu aveti decât să puneți presiune pe Tg Jiu și București arătând si demonstrând că lucrurile nu funcționează,retragerea sprijinului pentru toti membrii ALDE care sunt pe funcții si prin consilii de administrație sau AGA cu ajutorul PSD si mai apoi contestarea tuturor lucrărilor care se vor derula pe raza municipiului Motru pentru ca Iordache sa nu pună asa usor mana pe banii!

  2. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici