Războinica Alina, fostă concurentă la Exatlon, se reorientează. La ce show TV participă

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alina Pană, fostă concurentă la Exatlon România în primul sezon, se reprofilează. Blonda vrea să participe la unul dintre cele mai cunoscute show-uri TV.

Alina Pană a fost una dintre componentele echipei Războinicilor de la Exatlon România în primul sezon. A reușit să-și atragă o mulțime de admiratori atât grație felului în care arată, cât și grație calităților ei sportive.

Alina Pană, care a lucrat o perioadă în Cipru, are acum planuri mari. După cum a declarat pentru wowbiz.ro, ea vrea să participe la emisiunea “Bravo, ai stil”, al cărui nou sezon va fi difuzat în curând la postul de televiziune Kanal D. Ea s-a înscris deja la preselecții.

„Vreau la Bravo, ai stil! Adică, e normal, simt că trebuie să experimentez şi alte domenii”, a declarat Alina Pană.

„Nu strică să învăţ lucruri noi. În plus, cu siguranţă, va fi o preocupare cât se poate de interesantă pentru mine. Lumea nu e obişnuită cu mine în asemenea ipostaze, cred că nici eu nu sunt obişnuită cu mine în asemenea ipostaze, dar nu înseamnă că, dacă am arătat că pot fi puternică la Exatlon, nu pot fi şi delicată la Bravo, ai Stil!”, a mai spus ea. (libertatea.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici