Nico – Oare cine?

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Nico se întreabă “Oare Cine?” în noul său single şi videoclip.

“Oare Cine” este compusă de către soţul lui Nico, Laurenţiu Matei, pe versurile lui Ovidiu Iordache. Muziciana s-a transformat pentru acest clip, schimbându-şi culoarea părului şi stilul vestimentar.

Pentru realizarea clipului a colaborat cu regizorul Silviu Mindroc, iar filmările au avut loc pe parcursul unei zile la studiourile de la Buftea. Inspiraţia citată de Nico pentru ţinuta sa este cea a filmelor şi culturii western, cu dramatismul aferent.

Acest single vine în continuarea pieselor de dragoste lansate de Nico în 2018. Totul începea în februarie cu “Suflet Pereche”, apoi urma “Nebuni îndrăgostiţi”. Nico are şi o carieră bogată în lumea teatrului, pe lângă cariera muzicală. Un aspect inedit al piesei “Oare cine?” este faptul că Nico a mai avut o melodie cu titlu similar, “Cine Oare?” în 2016, o colaborare cu Cosy.

Nico, pe numele său real Nicoleta Matei este o cântăreaţă română de muzică pop, cunoscută şi pentru apariţiile TV şi piese de teatru. A cântat în China şi Japonia pe parcursul carierei şi a participat de multiple ori la selecţia Eurovision. În 2003 obţinea premiul al doilea la Festivalul Internaţional “Cerbul de Aur” de la Braşov. În 2008, a reprezentat România la concursul Eurovision, organizat la Belgrad, în Serbia.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici