NEMULȚUMIȚI c-a fost prelungită GRUPA cu numai un an. ”Vrem să intrăm în GREVĂ JAPONEZĂ”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

O sfidare la adresa minerilor și energeticienilor- asta este, în opinia sindicalistului  de la Jilț, Ion Popescu, decizia guvernului de a prelungi cu numai un an avizele pentru condiții deosebite de  muncă.

Liderul Sindicatului Renașterea, din cadrul Carierei Jilț Sud, este nemulțumit. Crede că guvernanții au acționat strict electoral.

„Având în vedere că în 2019 și-n 2020 vor avea loc alegeri, probabil le vor prelungi grupa de muncă și altor categorii de angajați, pentru că vor avea nevoie de voturi” comentează Popescu.

După cum a mai declarat, Ion Popescu speră să fie îmbunătățite condițiile de muncă din cariere, în urma controalelor făcute de consilierul managerului CEO, Ion Rușeț.

Liderul sindical amenință că, dacă administrația nu va mișca nimic, la Jilț Sud se va intra în grevă japoneză, la sfârșitul lunii.

Nici Nicu Bunoaica nu este încântat că a fost acordată grupa de muncă numai pentru anul 2019. Liderul de la Cariera Lupoaia spera să fie pe măcar 3 ani. Acum, vede un viitor sumbru pentru mineritul motrean.

Bunoaica este supărat pe parlamentarii de Gorj pe care ar vrea să-i vadă prin cariere, de vorbă cu minerii dar și să se bată pentru reducerea vârstei de pensionare pentru angajații CE Oltenia.


1 Comentariu pentru “NEMULȚUMIȚI c-a fost prelungită GRUPA cu numai un an. ”Vrem să intrăm în GREVĂ JAPONEZĂ””

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici