Morega sare în apărarea lui Boza. ”Cei de la ALDE cred că CEO este compania lor personală”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dan Ilie Morega a sărit, astăzi, în apărarea lui Sorin Boza, făcut praf, marți, la Radio Infinit, de liderii ALDE, Ion Iordache și Robert Filip.

Într-o conferință de presă, președintele Institutului de Analiză și Investigații Publice și Politice a declarat că managerul Complexului Energetic Oltenia nu poate fi acuzat că nu se ocupă de treburile companiei, întrucât face drumuri dese la București și Bruxelles pentru a le rezolva.

În opinia lui Morega, probleme manageriale sunt, de fapt, la nivelul carierelor și termocentralelor din cadrul CEO.

Dan Ilie Morega consideră incorect faptul că liderii ALDE Gorj, Ion Iordache și Robert Filip, l-au atacat pe Sorin Boza. Îi acuză că vor să trateze CEO ca pe firma lor personală.

În discuția cu jurnaliștii, Morega a atacat, din nou, problema personalului TESA foarte numeros din cadrul CE Oltenia.

Dan Ilie Morega l-a criticat și pe directorul Carierei Roșiuța, Constantin David, de a cărui activitate nu este mulțumit. Îl acuză că ”a luat brânză de la ciobanii care-și pășteau oile pe haldă” și că nu face nimic împotriva hoților de fier vechi.


1 Comentariu pentru “Morega sare în apărarea lui Boza. ”Cei de la ALDE cred că CEO este compania lor personală””

  1. Moșu a primit cotizatia de la CEO si a mai dat o limbă. David a reusit sa-l nemultumesca pe mos inseamna ca exista si chiar face bine. In rest apa de ploaie la comanda.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici