Caragea: Poate apare ADEZIUNEA lui Romanescu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Fugaru și Caragea comentează războiul Romanescu-Vâlceanu, izbucnit în PNL Gorj după ce la partid a apărut intenția de candidatură la europarlamentare a jurnalistului Cerasel Cuteanu.

Ion Fugaru zice că înțelegerea Vâlceanu-Cuteanu ar fi mai veche și ar fi fost mascată prin votul acordat în BPJ pentru Marian Jean Marinescu. Amintim că primarul Târgu-Jiului nici nu vrea să audă de candidatura lui Cuteanu, pe care-i supărat pentru atacurile lansate în ultimii doi ani.

Fugaru zice că noul scandal îi confirmă spusele anterioare, și anume că Dan Vâlceanu și Marcel Romanescu nu au dialog de jumătate de an.

Fugaru mai spune că războiul de la Gorj depinde de evoluțiile de la centru.

Viorel Caragea are altă părere, și anume că Marcel Romanescu își caută excluderea din PNL prin atacurile la adresa liderului județean Dan Vâlceanu. Fostul comandant al IPJ Gorj sugerează că primarul Târgu-Jiului ar fi semnat, deja, adeziunea la alt partid politic.


1 Comentariu pentru “Caragea: Poate apare ADEZIUNEA lui Romanescu”

  1. Ce probleme are declaratia de avere a lu’ dom’ primar ,,,nea Viorele ??? Or fi probleme si in cea de interese ???? Bine , nu interesele cu pesedeul ca’ alea le stie tot mun’cip’u ( vorba lu’ nea’ Florin , care este . De fapt , nu mai este..

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici