Modul Aparegio, în Rânca. Traian Pătrășcoiu: Începem să ne organizăm. Ne angajăm să îmbunătățim condițiile

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Aparegio are, de câteva zile, un modul și 3 salariați la Rânca. Conform directorului Traian Pătrășcoiu, societatea va încerca să remedieze problemele la rețelele de apă și canal.

Primăriile Novaci și Baia de Fier au obținut, în luna septembrie, autorizația de mediu. Aparegio va face o inventariere și o predare-primire ”a tot ce este funcțional și nefuncțional în Rânca”.

Pe tema canalizării și a rețelei de apă realizate prost în zona montană, s-a discutat întregul an. Liderul USR Gorj, Radu Miruță, a făcut sesizări către toate organele statului român și către Comisia Europeană.

Pătrășcoiu susține că există o dorință și o implicare a tuturor- primari, obști, cabanieri- pentru rezolvarea problemelor din Rânca. Deocamdată, nu se știe ce costuri presupune remedierea deficiențelor la rețelele de apă și canal.

Șeful Aparegio se gândește și la o accesare de fonduri europene pentru extinderi și reabilitări de conducte.


2 Comentarii pentru “Modul Aparegio, în Rânca. Traian Pătrășcoiu: Începem să ne organizăm. Ne angajăm să îmbunătățim condițiile”

  1. Circiumaru il vrea pe Tudor primar ???N’ea Florin iar pierdeti primaria ???

  2. Mare dreptate are Bartales : “nimeni nu este de neanlocuit !”.Pentru rezolvarea problemelor ar trebui inceput cu inlocuirea lui din functia de director general ! Aparegio este de 10 (zece) luni pe PIERDERE,in scurt timp nu vor mai putea plati salariile angajatilor (exeptie facand bineanteles salariul lui de 19.000 lei), iar el promite “investitii” la Ranca din banii pe care nu-i mai are !!!

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici