Weber: Tudor să nu fure startul că rămâne pe banca de rezerve! ANUNTUL lui Cosmin Popescu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Weber, supărat pe Adrian Tudor după declarațiile făcute marți. Președintele executiv al PSD Gorj îl acuză pe viceprimarul Târgu-Jiului că a încercat să fure startul competiției interne pentru desemnarea candidatului la primărie și că vrea să bage bățul în echipa Weber-Cârciumaru-Cosmin Popescu. Totul după ce Adrian Tudor a spus că îl vrea pe Cosmin Popescu președinte la PSD Gorj și că este pregătit pentru funcția de primar al Târgu-Jiului.

Printr-o postare pe pagina de socializare, Cosmin Popescu reafirmă că nu vizează funcția de președinte al PSD Gorj.

”Îi rog pe toți colegii mei să nu mai insiste în a transfera în spațiul public subiecte interne de partid, care au fost deja lămurite în cadrul organizației PSD Gorj” scrie președintele Consiliului Județean.

Mihai Weber este supărat pe Adrian Tudor, după declarațiile de marți. Deputatul consideră că viceprimarul nu s-a comportat colegial, încercând să fure startul competiției interne pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu. Îl acuză de lipsă de respect și de maturitate politică.

Weber consideră infantilă poziția lui Tudor care a declarat că-l vrea pe Cosmin Popescu lider la PSD Gorj.

Președintele executiv al PSD Gorj îl mai acuză pe omologul de la municipiu că ”vrea să bage bățul” și-l avertizează că ar putea rămâne pe banca de rezerve a partidului.

Adrian Tudor își menține declarațiile. Ba chiar spune că nu le face în van și că are suficientă maturitate politică.

Cât despre susținerea pentru Cosmin Popescu, Adrian Tudor zice că au fost și primari din teritoriu care procedează la fel și n-au fost apostrofați.

Viorel Caragea comentează că Florin Cârciumaru ar viza funcția de președinte executiv al PSD Gorj, iar Adrian Tudor ar urmări ”să-i netezească calea” prin astfel de declarații publice.


2 Comentarii pentru “Weber: Tudor să nu fure startul că rămâne pe banca de rezerve! ANUNTUL lui Cosmin Popescu”

  1. Tudor ,licentiat la f.fregventa acum trei ani ,ce poate sa invete pe tirgujeni ? Circiumaru il poate numi seful lipitorilor de afise …

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici