Încep campionatele în Complexul DOLCE VITA

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Minifotbalul va fi din nou la putere în Complexul Dolce Vita din Târgu-Jiu. Sâmbătă, debutează jocurile din Liga 1, iar, duminică, cele din nou înființata ligă secundă. În total, la start se vor alinia 24 de echipe care se vor lupta pentru premii până în vara anului viitor.

Tradiționalul Campionat Dolce Vita revine, sâmbătă. Zece echipe se află la startul competiției care, din acest sezon, are în denumire și Liga 1. Competiția se desfășoară sub egida Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj.

Cap de afiș și standard pentru restul echipelor este Dream Team Târgu-Jiu, campioana locală en-titre, vicecampioană regională Sud-Vest și locul 4 la Campionatul Național de la Alba Iulia. Performanțele acestei echipe rămân în cartea de istorie a minifotbalului gorjean.

Anul acesta, concurența pentru titlu se anunță mai aprigă ca oricând. Contracandidatele ISU Gorj, Farmacia Victoria, Real Târgu-Jiu, Peppy Dolce Vita și chiar surpriza- Provincialii- își doresc să stopeze dominația Dream Team-campioana ultimelor 3 sezoane în Complexul Dolce Vita.

O apariție nouă în Liga 1 este Marigab Turceni, o echipă care promite mult înaintea noului sezon. Nu lipsesc de la start echipe cu ștate vechi în campionat precum: Minprest Rovinari, Primăria Bîlteni sau Primăria Rovinari.

La finalul sezonului, cele mai bune echipe se vor califica la competițiile naționale, organizate de Federația de Minifotbal din România.

Programul primei etape, de sâmbătă, este următorul:

Ora 17:00 Peppy Dolce Vita – Dream Team

Ora 18:00 Primăria Rovinari – Marigab Turceni

Ora 19:00 Minprest Rovinari – ISU Gorj

Ora 20:00 Farmacia Victoria – Primăria Bîlteni

Ora 21:00 Provincialii – Real Târgu-Jiu

Toate jocurile pot fi urmărite pe viu în Complexul Dolce Vita din Parcul Central sau online, pe canalul de Youtube „Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj”, ori, ocazional, pe pagina de Facebook „Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu-Jiu”.

Dacă, sâmbătă, pornește la drum cel mai vechi campionat de minifotbal din Gorj, Campionatul Dolce Vita, duminică ia startul și nou înființata Liga 2, competiție construită pe scheletul Campionatului Firmelor și Instituțiilor din Gorj, care și-a consumat deja 3 ediții până în prezent.

Noutatea acestui sezon o reprezintă includerea în campionat a echipelor formate din amatori 100%, echipe care au participat la primele două ediții ale Cupei „Împreună suntem minifotbal”.

La start se află 14 echipe, care au fost împărțite în 2 serii a câte 7 echipe. Tragerea la sorți a făcută astfel încât în seria a doua să ajungă numai echipe puternice, astfel că ne putem aștepta la jocuri foarte interesante.

Și seria 1 este echilibrată, lupta pentru clasarea în primele 4 locuri, care duc în faza de play-off, fiind foarte disputată. La finalul celor 14 etape ale sezonului regular, primele 4 din fiecare serie merg în play-off, iar locurile 5-7 din fiecare serie merg în play-out.

La finalul sezonului, primele 2 clasate din play-off vor primi dreptul de a promova în Liga 1 iar, cel puțin, campioana și câștigătoarea play-out-ului vor primi dreptul de achiziționare licență pentru participarea la competițiile naționale organizate de Federația de Minifotbal din România, fie Cupa României, fie Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor, după caz.

Programul primei etape, de duminică, este următorul:

Seria 1

Ora 13:00 Penitenciarul Târgu-Jiu – Răzvy Team

Ora 14:00 Primăria Albeni – Grosbi Ursus

Ora 15:00 Succes Nic Com – Triton

FC Anna STĂ

Seria 2

Ora 16:00 Star Team – FC Exclusive Car Wash

Ora 17:00 Lido Team – Carrefour Târgu-Jiu

Ora 18:00 Inspectoratul de Poliție Gorj – Inspectoratul Școlar Gorj

Inspectoratul de Jandarmi Gorj STĂ

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici