Pică sau nu Dragnea? Manta: Lupta e strânsă, pică mai târziu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Războiul din PSD, analizat din Opoziție.

Deputatul PNL Dan Vâlceanu este de părere că Liviu Dragnea nu va avea altă soluție decât demisia, dacă se adeverește că 30 de organizații din țară au semnat scrisoarea împotriva sa, apărută în presă.

Semnatarii epistolei au acuzat, printre altele, că situaţia juridică “vulnerabilă” a lui Liviu Dragnea “a devenit vulnerabilitatea majoră a PSD”, că PSD scade în sondaje, pe fondul scandalurilor din partid, că Dragnea are mult sub cota partidului și că agenda publică a fost acaparată de teme precum corupția, schimbările din Justiție sau „Statul Paralel”.

Vâlceanu observă că dizidenții din PSD reclamă același lucruri ca și Opoziția.

Nicolae Davițoiu nu crede că Liviu Dragnea își va prezenta demisia, mâine, în ședința Comitetului Executiv. Președintele PMP Gorj se așteaptă ca Viorica Dăncilă să-i dea lovitura de grație liderului PSD.

Pantelimon Manta nu poate da un pronostic privind războiul din PSD. Crede că dilema actuală a social-democraților este legată de persoana care să-i ia locul lui Liviu Dragnea.

Manta este de părere că situația de la București îl avantajează pe liderul de la Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, în propriu-i război cu deputatul Mihai Weber.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici