Romanescu: PSD s-a umplut de penibilitate! Popescu: Era penibil și când Romanescu a bătut pe la uși?

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”PSD s-a umplut de penibilitate la nivel național, încep să devină extrem de  penibili și la Gorj”. Marcel Romanescu, reacție surprinzătoare după ce social-democrații, în frunte cu Aurel Popescu și Anca Bordușanu, l-au criticat pe paginile de socializare.

Prin postări distribuite marți seară, liderii PSD Gorj au taxat faptul că primarul Târgu-Jiului a fost pe stadionul municipal aflat în lucru, alături de fostul premier Victor Ponta și jurnaliști, dar nimeni n-a purtat cască de protecție și vestă.

Romanescu zice că stadionul nu mai este un șantier, din moment ce premierul Viorica Dăncilă l-a prezentat drept investiție finalizată.

Marcel Romanescu consideră că unii dintre liderii actuali ai PSD Gorj ”reprezintă istoria județului” dar nu spune dacă se referă la Aurel Popescu. Edilul liberal amintește de momentele din trecut, când șefii PSD ”făceau plecăciuni” în fața lui Victor Ponta și-l însoțeau la toate festivalurile din județ.

Viceprimarul Aurel Popescu consideră ”lucruri mărunte” atacurile lui Marcel Romanescu la PSD. Referitor la vizita edilului și-a lui Victor Ponta pe stadion, social-democratul îl întrebă pe edilul liberal dacă și-ar fi asumat răspunderea în condițiile în care ar fi avut loc un accident de muncă, investiția nefiind predată primăriei.

Cât despre faptul că PSD ar fi devenit ”penibil”, Aurel Popescu îl întreabă pe Marcel Romanescu dacă era la fel de penibil și când el a bătut pe la uși, ca să fie primit în partid.


1 Comentariu pentru “Romanescu: PSD s-a umplut de penibilitate! Popescu: Era penibil și când Romanescu a bătut pe la uși?”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici