Romanescu îl vrea pe Leuștean pe LISTĂ: ”Batem PSD în Gorj”. Grivei: Această propunere- SIMPLE VORBE

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Primarul din Novaci, Dumitru Leuștean, propus de liberalii de la municipiu pentru un loc pe lista pentru europarlamentare. ”Este doar o propunere, candidaturile se depun până pe 1 octombrie” spune, însă, vicepreședintele de la județ, Gheorghe Grivei.

Marcel Romanescu, liderul PNL Târgu-Jiu, ne-a explicat de ce s-a optat pentru varianta Leuștean. Edilul îl consideră pe colegul de la Novaci ”un om cu personalitate” care poate obține voturi multe în municipiu și-n județ.

Romanescu a refuzat să candideze pentru a nu se interpreta că din cauza asta s-a bătut pentru un post eligibil pe lista pentru europarlamentare.

Romanescu speră ca și conducerea județeană a PNL să accepte varianta Leuștean, să se facă front comun iar, în 2019, să fie bătut PSD-ul în Gorj.

Gheorghe Grivei afirmă, însă, că varianta Leuștean nu este bătută în cuie. Vicepreședintele PNL spune că încă se depun candidaturi la partid pentru includerea pe lista pentru alegerile europarlamentare.

Grivei ne-a mai explicat o dată de ce și-ar dori ca primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, să intre în luptă: pentru că este pe val, după câștigarea alegerilor din 2017, și poate sprijini mai bine partidul.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici