CIRC total! Ce-au înțeles primarii despre REFERENDUM: ”Să nu se mai bulangească ăștia!”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Primarii gorjeni, puși în dificultate. Trebuie să scoată oamenii la vot pe 6 și 7 octombrie, la referendum, dar le vine cam greu să explice pentru ce anume. Unii zic că este referendum anti-homosexuali, alții cred că se urmărește modificarea pe șestache a Constituției. Ordonanţa de Urgenţă privind organizarea referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie a fost adoptată marţi în şedinţa de Guvern, costul total al organizării ridicându-se la aproape 164 de milioane de lei. „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”aceasta va fi întrebarea ce va fi adresată  românilor, dar edilii din Gorj încă n-au aflat.

Primarul PSD din Schela, Aristide Șerbănescu, ne-a comentat în stilu-i caracteristic pe marginea referendumului de luna viitoare. Edilul crede că este o acțiune anti-homosexuali.

Șebănescu anunță că implicarea sa în mobilizarea oamenilor la vot, la referendum, va depinde foarte mult de întrebarea care se va afla pe buletinul de vot. Edilul este supărat din cauza migrării masive către Vest a forței de muncă.

Nici Robert Păiuși, edilul din Stejari, nu știa la ce întrebare vom răspunde la referendum. În opinia sa, prezența la vot va fi catastrofală, undeva la 5-6 procente.

Ștefan Blideanu nu este de acord cu acțiunea de luna viitoare. Edilul din Stănești n-are nimic împortiva căsătoriilor între persoane de același sex, câtă vreme se practică și-n țări mult mai dezvoltate.

Ion Dumitru Popescu, edilul din Drăguțești, este de altă părere, se va implica trup și suflet în mobilizarea oamenilor pentru referendum. Primarul este adeptul familiei tradiționale, pentru că, zice Popescu, ”copiii nu se nasc din doi tați ci din mamă și tată”.


1 Comentariu pentru “CIRC total! Ce-au înțeles primarii despre REFERENDUM: ”Să nu se mai bulangească ăștia!””

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici