Lădaru: Gravă EROARE JUDICIARĂ încuviințarea ca Pandurii să-și execute acționarii

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Eduard Lădaru acuză că este o gravă EROARE JUDICIARĂ sentința prin care Pandurii a primit încuviințare să-și execute acționarii, pentru 2 milioane de euro. Consilierul local ALDE, de profesie avocat, dă vina de judecătorul stagiar și spune că municipalitatea trebuie să se apere. Daniela Grădinaru, consilier local PMP, susține însă, că cele 20 de miliarde de lei vechi pentru care Pandurii a cerut executarea silită a Consiliului Local Târgu-Jiu n-au fost prinse în bugetele anilor 2012-2015.

Eduard Lădaru acuză o gravă eroare judiciară în procesul Pandurii-asociați de încuviințare a executării silite.

Consilierul ALDE îl consideră incompetent pe primarul Târgu-Jiului, pentru că a pasat problema către Consiliul Local. Lădaru îi amintește lui Marcel Romanescu că este ordonator principal de credite și îi transmite că numai UAT-ul poate fi executat, întrucât Consiliul Local nu are personalitate juridică.

Daniela Grădinaru, consilier local PMP, a studiat problema Pandurii. Așa a observat că, de fapt, cotizațiile către clubul de fotbal n-au fost prinse în bugetul local.

Grădinaru susține că, în perioada 2013-2015, municipalitatea a cheltuit aproape 4,5 miliarde de lei vechi cu întreținerea stadionului municipal, sume neluate în calcul de instanța care a stabilit că acționarii Pandurilor sunt buni de plată.

Consilierul local PNL, Mihai Paraschiv, crede că este puțin probabil să fie executate conturile Primăriei Târgu-Jiu. Speră ca lucrurile să se schimbe după decizia Curții de Apel Craiova.

Același lucru declară și Gheorghe Pecingină, avocat și vicepreședinte PNL Gorj, că sentința de la Craiova ar putea schimba lucrurile în privința celor 2 milioane de euro pe care trebui să le plătească acționarii către clubul de fotbal.

Nicolae Ivan, directorul redacției Sabotorii Gorjului, simte ceva putred în toată această situație a proceselor câștigate de Pandurii.


1 Comentariu pentru “Lădaru: Gravă EROARE JUDICIARĂ încuviințarea ca Pandurii să-și execute acționarii”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici