MEMORANDUMUL pentru CE Oltenia. Vâlceanu: Un document fără valoare. Pârvulescu(FNME): Un semnal extraordinar

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Un document fără valoare” asta este în opinia lui Dan Vâlceanu memorandumul, aprobat joi de guvern, pentru Complexul Energetic Oltenia, privind mecanismele financiare necesare acoperirii costurilor cu certificatele de CO2.

”Este un subiect de propagandă pentru a apărea alți salvatori ai CEO. Am văzut că, acum, sunt Weber și Cârciumaru ” comentează deputatul liberal.

În opinia lui Vâlceanu, documentul nu reglementează nimic, prevăzând doar ca CEO să fie sprijinit să obțină un  împrumut de la EximBank.

”Împrumuturi se pot lua și fără să întrebi guvernul” spune deputatul.

Pentru Dan Vâlceanu lucrurile sunt clare: guvernul PSD mimează un ajutor pentru CE Oltenia, în încercarea de a obține voturi, în alegerile de anul viitor.

Și liderul sindical Manu Tomescu este dezamăgit. Zice că memorandumul nu prezintă o garanție că se vor găsii soluții pentru rezolvarea problemei achiziționării certificatelor de CO2. Pentru sindicalistul de la Rovinari ar fi contat dacă guvernul anunța că va suporta o parte din cheltuieli.

Dan Pârvulescu, președintele FNME,  este de altă părere. În opinia sa, memorandumul reprezintă un semnal extraordinar pentru Complexul Energetic Oltenia și dă speranță că activitatea companiei va continua.


2 Comentarii pentru “MEMORANDUMUL pentru CE Oltenia. Vâlceanu: Un document fără valoare. Pârvulescu(FNME): Un semnal extraordinar”

  1. In general Dan Valceanu bate campii ( doar provine din pepiniera de cadre a PSD ) insa de aceasta data cam are dreptate.Iar Dan Parvulescu ar fi trebuit sa stie ca CEO si angajatii sai nu se hranesc cu ,, semnale extraordinare ,,.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici