Lădaru, împotriva lui Tașcău? Consilierii ALDE n-au votat proiectul pentru CNTV

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dispută între consilierii locali din Târgu-Jiu pe banii pentru sala de sport a Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu”, joi, în ședința de îndată.

Primarul Romanescu a venit cu un proiect de hotărâre de alocare a sumei de 13o.000 de lei, către unitatea de învățământ.

Directoarea economică Narcisa Cristea a explicat că suma este necesară pentru înlocuirea suprafeței de joc și repararea sistemului de încălzire al noii săli de sport a liceului.

Viceprimarul PSD Aurel Popescu a comentat, însă, că există săli de sport cu suprafețe mult mai deteriorate la unitățile de învățământ din municipiu, cum ar fi cea de Liceul Sportiv. La rândul, său, consilierul local ALDE, Eduard Lădaru, a cerut să-i fie prezentată o situație cu banii repartizați, anul acesta, de primărie, către școlile și grădinițele din Târgu-Jiu.

Primarul Marcel Romanescu a explicat că suma totală, alocată în acest an, școlilor din Târgu-Jiu este de 15 miliarde de lei vechi, urmând să fie suplimentată cu încă 4 miliarde de lei vechi.

Romanescu a dat asigurări că au fost împărțiți corect și echitabil banii pentru reparații, către unitățile de învățământ din Târgu-Jiu. În plus, a explicat că Liceul ”Tudor Vladimirescu” este singura unitate care vine cu propriu-i aport financiar, când este vorba de investiții. Nu i-a convins însă, pe consilierii PSD-ALDE-PSRo-PMP, care s-au abținut la vot, iar banii n-au mai ajuns la CNTV.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici