INTERVIU Ion Călinoiu. ”Nu e PUCI în PSD. Dacă se pregătește ceva, e un lucru BUN, la care cuplează toți liderii”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ion Călinoiu, SFAT pentru Weber și Cârciumaru: să nu-și mai dezbată în public ”durerile individuale”.

Fostul lider PSD vorbește, într-un interviu pentru Radio Infinit, despre tensiunile de la Gorj dar și de la nivel central. Călinoiu vede o lipsă de comunicare între Florin Cârciumaru și Mihai Weber.

Călinoiu zice că actualii șefi ai organizatiei județene ar trebui să se comporte pe măsura funcțiilor actuale pentru că ”mâine poate fi un alt președinte la PSD Gorj”. Le atrage atenția că guvernul trebuie sprijinit din teritoriu.

Cât despre tensiunile de la centru și scrisoarea anti-Dragnea, care ar fi fost semnată de circa 30 de lideri județeni, Ion Călinoiu nu vrea să se pronunțe. Afirmă, însă, că în PSD nu se întâmplă un puci ci ”se pregătește ceva mult mai bun pentru partid” iar Comitetul Executiv Național și Congresul trebuie să se întrunească de câte ori este nevoie.


1 Comentariu pentru “INTERVIU Ion Călinoiu. ”Nu e PUCI în PSD. Dacă se pregătește ceva, e un lucru BUN, la care cuplează toți liderii””

  1. A inteles cineva ceva ? Limba de lemn a comunistilor, vorbeste mult si nu spune nimic .Cum poti sa te bagi in discutiile unui partid serios daca nu mai esti membru in acel partid ( PSD) . fugi mai nea” Ioane si te culca .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici