ATACURI în bandă. Adrian Tudor: Unii au făcut OLIMPIADĂ ca să caroteze alegerile din 2017

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Adrian Tudor dinamitează PSD Gorj din interior. ”Unii din partid au făcut OLIMPIADĂ ca să caroteze alegerile de la Târgu-Jiu de anul trecut. Am suficiente dovezi că unii doar au mimat campania dar au făcut acțiuni împotriva lui Aurel Popescu” a declarat astăzi, președintele executiv de  la municipiu.Tudor a pus tunurile pe analiștii politici  și pe colegii din PSD care le preiau ideile. În plus, i-a pus la zid pe pesediștii despre care știe că ar susține financiar trusturi de presă și ar coordona atacuri împotriva colegilor din partid.

Atacuri neașteptate și fără precedent ale viceprimarului PSD al Târgu-Jiului împotriva colegilor din partid. Întrebat despre alegerile interne, Adrian Tudor s-a dezlănțuit.

Mai întâi, social-democratul a recunoscut că există două tabere în PSD Gorj: una pro- organizarea de alegeri, alta împotrivă. Se știe, deja, că Tudor este împotrivă.

Surprinzător, Adrian Tudor a început să vină cu acuzații grave referitoare la alegerile de anul trecut pentru Primăria Târgu-Jiu, acuzându-și colegi din PSD că ar fi mimat că fac campanie pentru Aurel Popescu. Candidatul PSD ar fi fost sabotat, pentru că unii din partid ar fi urmărit să-l dea jos pe Florin Cârciumaru. Viceprimarul a afirmat și că are colegi care ar plăti presa pentru atacuri la adresa altor pesediști.

Tudor nu i-a ratat nici pe analiștii politici.

”Râdem de noi ca județ uitându-ne în gura lor” a comentat social-democratul. În plus, și-a acuzat colegi din partid c-ar bea cafeaua cu analiștii care-l lovesc pe Florin Cârciumaru.

Tudor a mai pomenit și de ”parașutații în PSD” care abia au semnat adeziunea că au și primit funcții de la partid.

În replică, Viorel Caragea amintește că fostul vicepreședinte liberal Puiu Diaconescu a indicat ”clanul Tudor” drept gruparea din PSD care nu l-ar fi ajutat pe Aurel Popescu în parțialele din 2017.

Nicolae Ivan, directorul redacției Sabotorii Gorjului, se întreabă dacă declarațiile lui Adrian Tudor sunt cumva un autodenunț.


2 Comentarii pentru “ATACURI în bandă. Adrian Tudor: Unii au făcut OLIMPIADĂ ca să caroteze alegerile din 2017”

  1. Asa e Adita , unii au carotat alegerile din 2017 . Unii aia esti tu si famiglia ta . De ciuda ca a fost desemnat candidat Aiurel Popescu in loc sa fii desemnat tu , cel mai frumos , cel mai intelighent si cel mai dotat din PSD . Dotat cu burta si gusa .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici