F.Charm – Adevăratele probleme feat. Oana Marinescu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

F. Charm a lansat o nouă piesă cu mesaj, intitulată ”Adevăratele probleme”.

După piesa “Sunt Om”, prin care F.Charm reamintea publicului de nevoia unei conduite morale, artistul revine cu o nouă melodie cu mesaj.

Noul său single se numește ”Adevăratele probleme” și face referire la modul superficial în care alegem de multe ori să ne trăim viața. Melodia este înregistrată în colaborare cu Oana Marinescu și se va regăsi pe albumul ”Secolul XXI”, programat pentru lansare în 2019.

F.Charm, pe numele real Bogdan Vlăsceanu, a intrat pentru prima oară într-un studio la vârsta de 13 ani (1994), la îndemnul lui Drops și 1Q Sapro (Morometzii).

În 1999 a format alături de Ais trupa Bisnizz, la scurtă vreme fiind lansat primul său material discografic, ”Tot ce vreau”, LP produs de Cheloo (Parazitii). Urmează albumele ”Cărari pe lună” (2000) și ”Album tare de tot” (2002), alături de Drops (ex Morometzii).

Începând cu anul 2004, începe să producă piese pentru el, dar și pentru alți artiști, precum Delia (”Dale”, ”Wella, Wella”, ”Africana”, ”Doi in 1”, ”Ia-mă de mână”), Lora (”Find Me”, ” Come along”), Matteo (”Andale”).

1 Comentariu pentru “F.Charm – Adevăratele probleme feat. Oana Marinescu”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici