Iordache: Dian, mai PUTUROS. Nu-mi place stilul lui Lădaru

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Dian e puțin mai puturos”, ”Nu-mi  place stilul lui Lădaru, nu voi agrea niciodată un astfel de comportament”. Ion Iordache, noi declarații despre planurile pe care le are cu ALDE Gorj. Vicepreședintele liberal-democraților nu mai vrea scandaluri de genul celor de până acum, în Consiliul Local Târgu-Jiu, și speră să-l aducă la munca politică pe fostul președinte al organizației, Dian Popescu. În plus, Ion Iordache anunță că va candida pentru funcția de președinte, la conferința județeană de alegeri.

Ion Iordache ne-a explicat ce planuri are cu ALDE Gorj.

Fostul lider ALDE Gorj, Dian Popescu, n-a participat la ședința de la București în care a fost stabilită conducerea interimară a organizației. Ion Iordache l-a contactat telefonic și speră să-l păstreze în echipă.

”Dian este un pic mai puturos dar sper să înțeleagă faptul că nu este loc decât pentru oamenii care muncesc. Cine ține ritmul va fi lângă noi, cine nu dispare” afirmă Iordache pe care l-am întrebat și despre postul de viceprimar la Târgu-Jiu.

Afaceristul de la Turceni ne-a mai spus și că va candida la președinția ALDE Gorj, dacă nu vor apărea alte situații pe care să nu le poată gestiona. Întrebat despre atitudinea critic a liderului de la municipiu, Eduard Lădaru, la adresa primarului Marcel Romanescu Iordache ne-a răspuns că nu-i place deloc și că nu are de gând să tolereze astfel de comportamente.

Dan Vâlceanu, liderul PNL Gorj, crede că ALDE este un partid care depinde strict de Tăriceanu și care nu va depăși statutul de balama. Deputatul nu crede că PNL poate fi depășit la Gorj.

Vâlceanu este de părere că ALDE va dispărea dacă va rupe alianța cu PSD.

Nicolae Davițoiu, liderul PMP Gorj, afirmă că ALDE depinde strict de evoluțiile de la centru. Cât despre voturi, vede posibil să atragă din rândul  nemulțumiților de PNL.


1 Comentariu pentru “Iordache: Dian, mai PUTUROS. Nu-mi place stilul lui Lădaru”

  1. Adita ,ce faci ???Eu am spus ca esti un semiavocat guraliv si fara ratiune .Tu unde te mai duci ???? ROMANESCU.ESTE PRIETEN CU TARICRANU ,IORDACHE I-TI DA FLIT….ESTI UN LATRAU MINTE….

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici