Ion Tudor: Care Romanescu? E specialist în drumuri?

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Contre Romanescu-Tudor pe tema centurii ocolitoare a Târgu-Jiului, după pe senatorul Cârciumaru a afirmat că proiectul a fost greșit de la bun început.

Primarul municipiului a afirmat, joi, că nu există finanțare nici pentru stadion, nici pentru centură.

Cât despre greșelile comise în privința centurii, Marcel Romanescu s-a întrebat cum de Florin Cârciumaru și-a dat seama că există la 6 ani de la realizarea proiectului.  Edilul a anunțat că municipalitatea a scos la licitație planurile parcelare.

Întrebat despre șoseaua ocolitoare, șeful Secției Drumuri Naționale, Ion Tudor a aruncat răspunderea la Primăria Târgu-Jiu.

”Axați-vă domnilor de la primărie pe dezmembrări și sprijiniți-ne să facem exproprierile!” a cerut șeful SDN Târgu-Jiu.

Tudor este deranjat că  Marcel Romanescu și-a dat cu părerea despre lucrările la centura ocolitoare a municipiului.

“Care Romanescu? E specialist în drumuri? Nu are nicio legătură cu construcțiile” a afirmat șeful SDN Târgu-Jiu adăugând și că i s-a părut jenantă afirmația primarului referitoare la ”fiicele și amantele de la Direcția de Evenimente”.


1 Comentariu pentru “Ion Tudor: Care Romanescu? E specialist în drumuri?”

  1. Neica Tudore , sa intelegem ca ai obtinut o autorizatie de construire pentru centura TG Jiu lui fara a avea cadastru in timp ce un cetatean nu poate construi nici macar o privata fara cadastru ????? DNA ul Craiova stie despre aceasta infractiune ?

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici