Filip: Primarii PSD cu LISTE la Boza. Weber: Nu cred! Am pretenții la un comportament ONEST de la un partener de alianță

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Weber nu crede că primarii PSD au fost cu liste pentru clase salariale la șefii Complexului Energetic Oltenia, la începutul anului, când s-a făcut armonizarea salarială. Acuzația  a fost lansată, la Interviurile Infinit FM, de primarul de la Rovinari, Robert Filip, care a afirmat că deține și fotografii cu tabelele respective. Filip, vicepreședinte ALDE Gorj, este supărat că lucrurile bune din minerit și energie sunt asumate de PSD iar cele rele decontate de partidul său.

Robert Filip susține primari PSD ar fi mers la CE Oltenia cu tabele de persoane pentru majorări salariale. Cei doi edili de la ALDE n-ar fi beneficiat de același favor.

”Îi căutăm să vedem, câți dintre cei care au primit măriri sunt membri de partid” a comentat primarul Rovinariului la Interviurile Infinit FM, într-o discuție despre partidul care-l susține pe managerul CEO, Sorin Boza.

Filip a mai spus că s-ar face politică în sediul CE Oltenia. Aici s-ar fi ținut o ședință care ar fi decis soarta alegerilor, de toamna trecută, de la Telești. Vicepreședintele ALDE l-a dat ca exemplu pe senatorul Scarlat Iriza care ar frecventa des compania.

Edilul din Rovinari s-a arătat deranjat că lucrurile bune din minerit și energie sunt asumate de PSD iar cele rele sunt decontate de ALDE.

Mihai Weber nu crede că primari PSD ar fi fost cu tabele pentru majorări salariale la Boza. Președintele executiv al social-democraților spune că are pretenția de la ALDE să rămână un partener de alianță onest.

Scarlat Iriza afirmă că nu merge ca politician la CE Oltenia, ci singur, pentru problemele companiei. Senatorul PSD consideră că ar fi mai indicat pentru primarul Filip să ajungă la un consens cu conducerea companiei miniere.

Pantelimon Manta observă că în alianța PSD-ALDE a început ”joaca de-a președintele”. Așa își explică tensiunile apărute, în ultima perioadă, la centru și-n județ. Călin Popescu Tăriceanu face tot ce poate pentru a intra în lupta pentru Cotroceni.


1 Comentariu pentru “Filip: Primarii PSD cu LISTE la Boza. Weber: Nu cred! Am pretenții la un comportament ONEST de la un partener de alianță”

  1. Nea’ Iriza vorbeste de lobby la CEO ? Mai’ draga nea’ dom’ senator Iriza , nu exista institutia ,, lobby ,, in Romania ci doar traficul de interese . Voi toti politicienii atunci cand spuneti ca faceti lobby savarsiti de fapt infractiunea de trafic de interese . Nici nu mai conteaza in favoarea cui o faceti .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici