Weber: Targetul este de peste 50 de primari, în 2020

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Weber și Vâlceanu se bat în pronosticuri pentru 2020. ”Targetul nostru este de peste 50 de primari. Sunt convins că vom schimba culoarea și-n municipii” a declarat președintele executiv al PSD Gorj, vineri, la Interviurile Infinit FM. Liderul liberal, pe de altă parte, a prognozat, în presa locală că Marcel Romanescu va obține 60-80%, la următoarele alegeri, dacă PSD va ieși cu unul dintre cei vehiculați până acum: Adrian Tudor, Mihai Prunariu, Luis Popa sau Gabriel Giorgi. Atât Mihai Weber cât și Dan Vâlceanu sunt siguri că partidele lor vor obține majoritatea în Consiliul Județean.

Mihai Weber este convins că PSD își va păstra supremația în Consiliul Județean Gorj, din 2020. Îl vrea tot pe Cosmin Popescu președinte. Este și motivul pentru care n-a agreat ideea candidaturii șefului de la județ la Primăria Târgu-Jiu.

Liderul social-democraților a dezvăluit targetul pe care organizația îl are fixat pentru 2020: peste 50 de primari, inclusiv cei din municipii.

”Credeți că Gorjul mai poate vota așa ceva? Mincinoși de talie mondială?”reacționează Dan Vâlceanu. Liderul liberalilor zice că PSD va obține peste 50 de primării așa cum a modernizat drumul Scoarța –Pitești.

La un post local de televiziune, Dan Vâlceanu s-a arătat încrezător că actualul primar al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, va obține 60-80% în alegerile din 2020, dacă PSD va arunca în luptă vreuna dintre persoanele vehiculate până acum.

”Mă mir că Dan Vâlceanu bagă în seamă muritorii și ne pronunță numele” , reacționează Mihai Prunariu la afirmațiile liderului liberal.

Social-democratul, care a anunțat că vrea să candideze la Târgu-Jiu,  îl acuză pe liderul liberal de aroganță și lipsă de proiecte.

Prunariu îl provoacă pe Vâlceanu să candideze la Primăria Târgu-Jiu, în 2020, dacă se consideră locomotiva PNL Gorj.

Social-democratul Luis Popa crede că liberalii ar trebui să avanseze procente în dreptul primarului Romanescu abia după ce vor fac un nou sondaj de opinie în municipiu.

Ion Fugaru vede că PNL este ”pe cale de dispariție” în Gorj.

”Din păcate, Weber are dreptate. Tripleta Iordache-Filip- Ciocea va lua mulți dintre primarii liberali” comentează fostul viceprimar de la Târgu-Cărbunești.


2 Comentarii pentru “Weber: Targetul este de peste 50 de primari, în 2020”

  1. Luis Popa , pitziflenderul bagat la inaintare de Mazare la Polaris vorbeste de primaria Tg Jiu , are el treaba cu Gorjul ? Dupa ce a adus in prag de faliment Polarisul , mai nou Luis Popa este angajat director la Stat , la CJ Gorj . Uite cine vrea sa fie primar la Tg Jiu .

  2. In replica, Filip spune ca suma corecta este de 120 de mii de lei ?i ca s-a saturat de ”trompetele” din consiliul local.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici