România, în primele locuri în topul destinaţiilor recomandate de o publicaţie cunoscută. Ce obiective recomandă

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jorge Oliviera, un jurnalist al publicaţiei Lonley Planet, recomandă amatorilor de călătorii România ca fiind una dintre cele mai frumoase ţări de vizitat.

Printre recomandările lui se află: Sinaia, unde a vizitat Castelele Peleş şi Pelişor, Castelul Bran, recunoscut ca locul lui Dracula, Braşov cu Biserica Neagră şi restaurantul ”La Ceaun” unde se pot mânca meniuri tradiţionale româneşti, Sighişoara, Cluj-Napoca, Salina Turda- unul dintre cele mai spectaculoase locuri naturale pe care le-a văzut şi Sibiu.

Pe drumul dintre Sibiu şi Bucureşti, jurnalistul de la Lonely Planet a făcut o oprire la Curtea de Argeş unde a văzut locul în care se află rămăşiţele lui Carol al II-lea.

Jorge Oliviera recomandă Bucureştiul pentru Casa Poporului, a doua cea mai mare clădire din lume, casa lui Ceauşescu, Muzeul Naţional de Artă, Ateneul Român.

Ca locuri unde aţi putea mânca atât feluri tradiţionale româneşti, cât şi alte specialităţi, Oliviera recomandă ”Caru’ cu bere”, unde a mâncat papanaşi, ”Social 1”, ”M60” şi ”Hanul cu Tei”. „Cu siguranţă este un loc în care m-aş întoarce”, a scris jurnalistul. Celelalte ţări de pe lista scurtă a jurnalistului sunt: Mexic, Peru şi Tunisia. (mediafax.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici