Prunariu: O MIZERIE! Nu-l bănuiesc pe Aurel Popescu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mihai Prunariu, supărat după ce discuții ale grupului privat de comunicatori PSD Gorj au ajuns în presă. ”Este o mizerie! Este clar că mesajele n-au fost date de mine sau de Aurel Popescu, pe noi ne dezavantajează” comentează vicepreședintele social-democrat. Cotidianul Gorjeanul publică discuția din ziua în care Viorel Caragea a postat fotografii cu mașina municipalității parcată lângă locuința primarului Marcel Romanescu. Mihai Gherghe le-a recomandat colegilor de partid să redistribuie postarea lui Caragea, dar Cosmin Pigui și Mihai Prunariu s-au opus.

În discuția dintre comunicatorii PSD, Mihai Prunariu pare că-i reproșează lui Aurel Popescu pierderea alegerilor parțiale de anul trecut.

”Aurel, eu cred ceea ce spun. Nu e cazul să ne dai tu lecții de cum o să câștigăm alegerile. Pe bune, dacă vrei să continuăm, continuăm. Nu vreau să insinuez nimic, dar hai să mai ținem cont și de părerea altora. Că la replici suntem cei mai tari!” a scris Prunariu.

Social-democratul este deranjat că discuția a ajuns în presă.

Prunariu s-a pronunțat ferm, în discuția dintre comunicatorii PSD, împotriva distribuirii postărilor lui Viorel Caragea, precizând că nu este adeptul unui astfel de stil de campanie electorală.

”Dacă am ajuns să-l distribuim pe Caragea, care ne înjura de dimineață până seara, înseamnă că nu e ok. Eu sunt adeptul campaniilor pozitive. Ce vrem să facem, nu „ba pe-a mă-tii!”” a scris vicepreședintele PSD Gorj.

Cosmin Pigui n-a fost nici el de acord cu distribuirea postării lui Caragea.  “Hai, Mihai, să nu fim penibili!” i-a transmis edilul din Peștișani consilierului municipal Gherghe.

Pe pagina sa de socializare, liberalul Mihai Paraschiv a comentat că „PSD a ajuns jos” dacă distribuie ”dezvăluirile lui Caragea”.

Viorel Caragea este de părere că mesajele dintre pesediști au fost devoalate de ”gașca anti-Cârciumaru” din organizația Gorj. Fostul comandant IPJ vede partidul împărțit în două tabere care se războiesc între ele.

Caragea consideră că Aurel Popescu a pierdut alegerile de anul trecut din cauză că a fost trădat chiar din interiorul propriului partid.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici