Marcel Romanescu: Suntem în RĂZBOI. Nu este o conduită normală

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Marcel Romanescu a folosit cuvântul RĂZBOI după audierile de la DNA Craiova.

Sunt extrem de motivat, fie și numai pentru faptul că și-a asumat fiecare că suntem în război. Gravitatea nu e la mine, poate fi anulat un act administrativ. La ei este problema, dacă se confirmă ceea ce este în dosar”, a declarat primarul Târgu-Jiului, în presa locală.

Romanescu a fost invitat să dea explicații privind parcarea de la Rodna. Concesionarii au făcut plângere penală după rezilierea contractului.

Romanescu ne-a explicat și ce-a vrut să zică prin ”război”. Edilul consideră că nu este ceva normal să se ajungă la DNA într-un litigiu care putea fi rezolvat pe cale civilă. Spune că prevederile contractului de concesionare a parcării au fost încălcate înainte ca el să ajungă primar.

PNL Gorj a sărit în apărarea primarului Târgu-Jiului, printr-un comunicat de presă, acuzând PSD și ALDE că protejează grupuri de interese.

”Mă bucur că sunt alături de mine de data aceasta. N-am făcut nimic care să prejudicieze imaginea mea sau a partidului” spune Marcel Romanescu.

Lui Eduard Lădaru i s-a părut ciudat comunicatul PNL Gorj. Zice că liberalii nu mai recunosc autoritatea DNA deși, până acum, apărau anticorupția. Opinia liderului ALDE Târgu-Jiu este că liberalii se victimizează considerând că au de câștigat în fața electoratului.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici