Grivei: Vâlceanu va fi ȘEF DE CAMPANIE la europarlamentare. A coordonat și parțialele

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Dan Vâlceanu va fi șeful de campanie al PNL Gorj la europarlamentare” spune Gheorghe Grivei deși primarul Marcel Romanescu și-a arătat disponibilitatea de a coordona bătălia electorală, în situația în care un gorjean va fi trecut pe listă.

Grivei afirmă, însă, că Romanescu va conduce campania doar pe municipiu.

Vicepreședintele PNL Gorj amintește că Dan Vâlceanu a fost șef de campanie și la alegerile parțiale de la Târgu-Jiu, de anul trecut, câștigate de Romanescu.

”Nu am pus condiția de a fi desemnat șef de campanie. Am vrut să transmit că îmi asum responsabilități” reacționează primarul Marcel Romanescu la declarațiile lui Gheorghe Grivei.

Edilul a afirmat, săptămâna trecută, atunci când a cerut ca un gorjean să fie inclus pe lista pentru europarlamentare, că este dispus să-și asume rolul de coordonator al campaniei electorale, optimist fiind că poate învinge PSD la Gorj.


1 Comentariu pentru “Grivei: Vâlceanu va fi ȘEF DE CAMPANIE la europarlamentare. A coordonat și parțialele”

  1. Nea Grivei , lasa dracu politica fiindca esti afon . Te pricepi doar la blaturile cu PSD . Ce drac il recomanda pe nepotul lui matale Danut sa fie sef de campanie cand la parlamentare abia a prins la limita un post de deputat si ala la redistribuire .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici