Șuță: Marian Jean Marinescu, nominalizat de două ori europarlametarul anului

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

După criticile unor primari PNL, Denisa Șuță a sărit în apărarea europarlamentarului Marian Jean Marinescu, la Interviurile Infinit FM.

”A fost de două ori nominalizat europarlamentarul anului. A fost votat pentru un nou mandat de toate organizațiile din Oltenia” a ținut să precizeze purtătorul de cuvânt al PNL Gorj.

Marian-Jean Marinescu a fost ales eurodeputatul anului 2016, la categoria ”Cercetare și inovare”, după ce a fost ales din lista scurtă a persoanelor nominalizate, pe care s-a mai aflat și Viorica Dăncilă, actualul premier român. Marinescu a prezentat un proiect pe teme legate de politica spațială europeană.

Doi dintre primarii PNL, Constantin Bobaru și Marcel Romanescu, au declarat, în ultima vreme, că n-au de gând să meargă în campania electorală pentru europarlamentarele de anul viitor cu persoane care nu-i reprezintă și nu înseamnă nimic pentru gorjeni.

”De ce să nu te simți reprezentat? Ce ai vrea să facă și nu a făcut Marian Jean Marinescu? ” a întrebat Șuță.


2 Comentarii pentru “Șuță: Marian Jean Marinescu, nominalizat de două ori europarlametarul anului”

  1. Marinescu nu a mai venit de 4 ani in Gorj.A venit acum sa cerseasca PNL-ului votul ,ca este bun ,…bun la ce pentru inca un mandat.DENISA SUTA PIERDE LEAFA DE 3000 MII LEI…pierde lista la cons. Jud.,pierde consiilile de administratie si alte avantaje.Jos Marinescu jos profitorii.

  2. E normal ca Denisa Suta sa l pupe in cur pe Marian Jean Marinescu fiindca dumneaei este sefa de cabinet al europarlamentarului la Tg Jiu cu un salariu baban. Ce , nu stiati ca Marian Jean Marinescu are birou europarlamentar in sediul PNL Gorj si Denisa Suta este sefa lui de cabinet ? Cum sa nu stiti ? Ca doar in fiecare saptamana vine la Tg jiu europarlamentarul . Glumeam , nu vine niciodata , ar trebui ca parchetul sa faca cercetari pentru cheltuielile fictive inregistrate de Marian Jean etc si bla , bla , bla .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici