Romanescu cere un GORJEAN pe lista PNL pentru europarlamentare. ”Dacă vor să ne trimită, iar, în zona ROȘIE să ne caroteze și acum!”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Marcel Romanescu vrea un gorjean pe lista pentru europarlamentare a PNL Gorj. ”Dacă centrul ne carotează acum, rămânem definitiv în zona roșie” a atenționat primarul liberal al Târgu-Jiului la Interviurile Infinit FM.

Edilul a explicat de ce vine cu o astfel de cerință: PNL Gorj este cea mai bună organizație liberală din Oltenia, 60% din populația județului aflându-se sub primari liberali.

”Nu vreau să lupt pentru o persoană care nu a făcut nimic pentru județul meu” a declarat Romanescu.

Marcel Romanescu va discuta problema candidatului gorjean la europarlamentare, sâmbătă, la București, la Consiliul Național al partidului. Edilul este de părere că a venit timpul ca PNL Gorj să fie tratat altfel de conducerea centrală.

”Suntem în opoziție, nu ne ajută nimeni, nici guvernul, nici Consiliul Județean. Măcar atât să avem: un europarlamentar care să ne deschidă ușile” a declarat Romanescu.

Primarul Târgu-Jiului a dat, în emisiune, și nume de persoane pe care le-ar vedea pe lista PNL pentru europarlamentare. Mădălin Bunoiu, prorectorul Universității de Vest Timișoara, Viorel David, managerul Artego sau medicul Gheorghe Iana, de la Spitalul Universitar București.

”Nu voi accepta ca PNL Gorj să nu reprezinte ceva. Dacă vor să ajungem iar în zona roșie, să ne caroteze și acum” a mai comentat Romanescu.


1 Comentariu pentru “Romanescu cere un GORJEAN pe lista PNL pentru europarlamentare. ”Dacă vor să ne trimită, iar, în zona ROȘIE să ne caroteze și acum!””

  1. Felicitari Marcel Romanescu pentru pozitia ta insa Danut Vilceanu si unchiu Gigi Grivei au luat deja ,,cascavalul,, de la Marinescu . Restul sunt povesti .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici