Contracte SEMNATE. CJ Gorj modernizează drumurile județene Câmpu Mare-Alimpești și Cornești-Runcu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Cosmin Popescu a semnat contractele de finanțare pentru modernizarea a două drumuri județene: Câmpu Mare-Alimpești și Cornești-Runcu.

Președintele Consiliului Județean Gorj a făcut anunțul, astăzi, într-o conferință de presă.

Pentru drumul spre Alimpești, cu o lungime de 25,5 kilometri, investiția a fost licitată la mai puțin de jumătate din bugetul inițial, 33 de milioane de lei din aproape 76 de milioane de lei. Lucrarea ar trebui să fie gata în 2020.

Cel de-al doilea drum județean pentru care au fost obținuți bani de la guvern, pe Programul Național de Dezvoltare Locală 2, Cornești-Runcu, are o lungime de 15,5 kilometri, valoarea investiției ridicându-se la 20 de milioane de lei.


1 Comentariu pentru “Contracte SEMNATE. CJ Gorj modernizează drumurile județene Câmpu Mare-Alimpești și Cornești-Runcu”

  1. Bai nebunilor , daca proiectantul a calculat un pret al investitiei de 760 de miliarde ROL pentru 25,5 KM ,,,,,cum credeti voi ca acesti tzepari cu firme de constructii vor putea executa lucrarea ( liste de cantitati materiale, calitate , manopere etc) cu numai 330 de miliarde ROL ( fara spagi si furaciuni) ????????? Mai dragi sparlamentari de rahat , modificati legea achizitiilor si eliminati criteriul ,, cel mai mic pret ,,criteriu care desemneaza castigatorul , este o aberatie ,

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici