Susținătorii lui Romanescu, INFLAMAȚI de declarația lui Vâlceanu. ”E cu PSD! E pe mână cu Weber!”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Susținătorii lui Romanescu, inflamați după declarația lui Vâlceanu că dacă va intra Cosmin Popescu în lupta pentru Primăria Târgu-Jiu, actualul primar nu va mai depăși 50 de procente. Belgher și Fugaru îl acuză pe liderul PNL Gorj că este omul PSD, respectiv al lui Weber.  Paraschiv, pe de altă parte, este sigur că Romanescu va defila în alegerile din 2020 și va obține majoritatea în Consiliul Local Târgu-Jiu.

La Interviurile Infinit FM, liderul PMP Târgu-Jiu, Adrian Rovența, a fost șocat să afle de declarația lui Dan Vâlceanu. ”Eu i-aș cere demisia! Asta este subminare a partidului!” a comentat fostul liberal plecat din partid în urma unui conflict cu liderul de la județ

Leonida Belgher este convins că Marcel Romanescu va câștiga nu cu 50 ci cu 80% alegerile locale de peste doi ani.

Belgher pune tunurile pe Dan Vâlceanu, acuzându-l că este mână în mână cu PSD. Vicepreședintele PMP Gorj îl consideră un om de calitate pe Cosmin Popescu dar nu-i dă șanse pentru că va candida din partea PSD.

Ion Fugaru îl acuză pe Dan Vâlceanu că este ”pe mână cu Mihai Weber”.  Opinia fostului viceprimar din Târgu-Cărbunești este că persoanele, care au lansat tema candidaturii lui Cosmin Popescu la Primăria Târgu-Jiu, vor să-i distrugă imaginea șefului de la județ și-a lui Marcel Romanescu.

Consilierul PNL Mihai Paraschiv nu crede într-o candidatură a lui Cosmin Popescu la Primăria Târgu-Jiu. Este sigur că ar fi un eșec. Cât despre declarația lui Dan Vâlceanu, Paraschiv nu vrea s-o comenteze.

Pe primarul Marcel Romanescu nu l-a deranjat declarația făcută de Dan Vâlceanu. Edilul spune că oricum se așteaptă la o luptă grea cu PSD-ul.


1 Comentariu pentru “Susținătorii lui Romanescu, INFLAMAȚI de declarația lui Vâlceanu. ”E cu PSD! E pe mână cu Weber!””

  1. Pai care’ i noutatea ? Se stie ca Vilceanu este omul PSDului , trimis sub acoperire in PNL pentru a l distruge din interior .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici