TENSIUNI după decizia instanței. Romanescu: Nu avem banii pentru Pandurii. Voi căuta VINOVAȚII, dacă există trebuie să plătească

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tensiune mare la Târgu-Jiu după ce Pandurii a câștigat procesul cu acționarii. Trei dintre ei trebuie să dea 2 milioane de euro, cotizații neplătite din anii trecuți, societatea Artego a fost scoasă de pe lista datornicilor

Primarul Marcel Romanescu vrea să identifice persoanele vinovate, când va reveni din concediul de odihnă și, eventual, să se îndrepte împotriva lor. Consiliul Local trebuie să plătească 20 de miliarde de lei vechi. Edilul zice că nu are acești ani.

”Nu ne imaginam că vom ajunge în această situație. Ar fi anormal să plătim pentru datorii asumate de anumite persoane” declară edilul Târgu-Jiului, într-un interviu pentru Radio Infinit.

Consilierul ALDE, Eduard Lădaru, îl contrazice pe primar în privința banilor. Afirmă că Primăria Târgu-Jiu ar avea de unde să plătească cele 20 de miliarde de lei vechi. Lădaru crede, însă, că sentința finală va fi alta, la Curtea de Apel Craiova.

Vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Pecingină, nu se aștepta la asemenea verdict în procesul Pandurii-acționari. Este curios ce spun, acum, minerii și energeticienii.

Pecingină este convins că CE Oltenia nu va plăti cele aproape 64 de miliarde de lei vechi către Clubul Pandurii. Liberalul acuză că echipa de fotbal a fost administrată prost, consumând sume imense din banul public.

Liderul sindical din CE Oltenia, Constantin Crețan, zice că foștii manageri ai companiei, Laurențiu Ciurel și Laurențiu Ciobotărică, ar trebui să plătească datoria către Pandurii.

Viorel Caragea îl felicită pe Marin Condescu pentru victoria în instanță. Zice că ”i-a făcut pe acționari pe plic”.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici