REVOLTĂTOR! Lăsat să moară lângă spital! Medicul de gardă, ACUZAT

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Revoltător! Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a murit, azi noapte, la poarta spitalului din Rovinari, după ce plecase spre casă din lipsă de paturi. Un medic și-un echipaj de pe ambulanță sunt acuzați că  au refuzat să acorde primul ajutor.

Bărbatul, de 57 de ani, Grigore Dragomir, s-a simțit foarte rău și a venit, pe timpul zilei, la spital pentru tratament, fiind diagnosticat cu pneumopatie acută. I-a fost administrată o ampicilină și a fost lăsat să plece acasă. Seara a revenit, întrucât se simțea și mai rău. I-a mai fost administrată o doză de ampicilină și trimis acasă, pentru că medicul  de gardă a spus că nu sunt paturi. Cel puțin asta au declarat pacienți și rude de-ale acestora, martori la discuție.

Larisa Jianu tocmai își vizitase soțul internat în spital. La plecare, femeia l-a văzut pe bărbatul dat afară din spital, sprijinit de o bancă în apropiere.

Un pacient internat în Spitalul Rovinari a povestit că i-a cerut echipajului de pe ambulanța, care stă permanent parcată la intrarea în spital, să meargă să îl ajute pe bărbatul căzut în stradă, dar nici echipajul și nici medicul Roxana Gherghina n-au traversat strada pentru a acorda primul ajutor.

Rudele bărbatului decedat sunt hotârâte să facă plângere penală. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.  Constantin Pistolea, cumnatul lui Grigore Dragomir,  consideră că medicul de gardă este răspunzător pentru tot ceea ce s-a întâmplat.

Roxana Gherghina, medicul care l-a consultat pe bărbatul decedat la poarta spitalului, nu știa că pacientul plecase acasă din lipsă de paturi. Doctorița a declarat că ea nu avea voie să părăsească spitalul pentru a acorda primul ajutor.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici