Puiu Diaconescu: Tudor a amenințat-o pe fiică-mea să-și ia mâna de pe Rodna!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Adrian Tudor a amenințat-o pe fiica mea să ia mâna de pe Rodna!”. Puiu Diaconescu, acuzații la adresa viceprimarului Târgu-Jiului.

Fostul lider liberal a sărit în apărarea fiicei sale, Alina Pițu, șefa Serviciului Juridic din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, la Interviurile Infinit FM.

Totul după ce Pițu și soțul ei au fost acuzați că l-ar fi amenințat cu bătaia pe viceprimarul Tudor, în biroul său, după ședința de comisii reunite, de luna trecută, lăsată cu scandal, în care s-a discutat despre parcarea de la Rodna.

Diaconescu a simțit nevoia să-și apere fiica întrucât aceasta este funcționar public și nu poate face declarații în presă. Fostul politician susține că, de fapt, Alina Pițu este cea presată de viceprimari pe care-i acuză că ”sunt învățați să facă mai întâi lucrările și apoi licitația”.

Puiu Diaconescu susține că viceprimarul Adrian Tudor i-ar cerut Alinei Pițu ”să-și ia mâna de pe Rodna”. Amintim că majoritatea PSD-ALDE-PSRo din Consiliul Local Târgu-Jiu voia scoaterea concesiunii parcării la licitație, în vreme ce primarul liberal Marcel Romanescu vrea să fie preluată de municipalitate.

Diaconescu a negat că fiica și soțul său l-ar fi amenințat cu bătaia pe viceprimar, incident care s-a lăsat și cu plângeri la poliție.


1 Comentariu pentru “Puiu Diaconescu: Tudor a amenințat-o pe fiică-mea să-și ia mâna de pe Rodna!”

  1. Putea jurista sa il amenite pe Tudor ca il bate …poate la amenintat cu puscaria .,pentru toate hotiile facute de gasca Circiumaru.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici