Tudor, atac la George Romanescu. ”S-a implicat în campania de anul trecut, aduce susținători în ședințele CL”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Adrian Tudor vrea ca George Romanescu să fie pus în discuție la PSD Gorj. Viceprimarul municipiului îl acuză pe șeful ITM Gorj că îi aduce pe susținătorii primarului să facă scandal la ședințele consiliul local. ”Minte cu nerușinare, eu nu fac politică!” reacționează George Romanescu.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Tudor își dorește să fie candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

La Interviurile Infinit FM, viceprimarul municipiului a declarat că tandemul Mihai Weber-Cosmin Popescu îl vrea pe Marcel Romanescu în partid, ba chiar să-i dea primarului președinția organizației PSD Târgu-Jiu.

Adrian Tudor nu-l mai vrea pe George Romanescu șef la Inspectoratul Teritorial de Muncă. Îl acuză că a făcut campanie electorală, anul trecut, pentru fratele Marcel și că-i aduce susținători la ședințele consiliului local pentru a face scandal.

Marcel Romanescu a comentat, zilele trecute, într-o emisiune TV, că Adrian Tudor nu are cei 7 ani de acasă.

Viceprimarul PSD crede că primarul liberal l-a atacat pentru că stă bine în sondaje. Tudor a aflat că a fost măsurat, recent, și că procentul obținut este unul pe care se poate construi o candidatură, în 2020.

Șeful ITM Gorj, George Romanescu, neagă vehement c-ar fi fost implicat în campania electorală a fratelui său ori că i-ar duce susținători la ședințele consiliului local.

Nicolae Ivan, directorul redacției Sabotorii Gorjului, unul dintre susținătorii primarului Marcel Romanescu ce participă la ședințele consiliului local, neagă c-ar acționa la comanda lui George Romanescu.


1 Comentariu pentru “Tudor, atac la George Romanescu. ”S-a implicat în campania de anul trecut, aduce susținători în ședințele CL””

  1. Ardei Umplut asta de Tudor este disperat rau de tot . A realizat ca fara nasu’ nea’ Florin este un zero barat ? Felicitari lui Nicolae Ivan pentru corecta evaluare a lui Ardei Umplut cu gusa .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici