Oana Zăvoranu tună și fulgeră. „Numai imaginea unui boșorog pe piept mi-ar provoca atac de cord”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Pe contul său de socializare, Oana Zăvoranu a ieșit din nou la atac. Vedeta a sărit la gâtul așa-ziselor dive din showbiz-ul autohton.

„Văd multe „orfeline ” pe diverse canapele sau fotolii , invitate la TV…. și dându-și ochii boi’i până la refuz peste cap, ne povestesc nouă, cât de multe au ele pe cap…și câte „trippuri” au, în tot feluri de țări , unde sunt „solicitate” să vină pentru job???? Care joburi trogloditelor? Ăla cel mai vechi de când lumea? Nu sunt eu pe vreo canapea cu microfonul „on” , să vi le perpelesc eu pe astea, să va spună ce „joburi” prestează ele ca niște „dive” cu parteneri matusalemici….
Jesus, numai imaginea unui boșorog pe piept mi-ar provocă atac de cord… dar ele, (și nu mai stârniți că sunt multe și din liga superioară), spun că lucrează și sunt independente! Independente, MY A… !

Sunteți niște c…e patentate, cu km la bord mai mult decât admis, cu fețele plastifiate și gletuite ore în șir, care v-o t…..i cu toți boșorogii libidinoși care v-ar putea fi bunici sau tați! Mă lăsați pe mine cu vrăjelile astea?

Vă prostituați pentru diverse obiecte luate cu umilință, după care va afișați mândre cu gențile și pantofii vai mamă lor făcute pe la evenimente… Că voi mergeți pe premiza… spălată e că nouă, și nu știu fraierii de la TV cum sunt făcute!”, este mesajul Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A fost actriță, cântăreață și moderatoare TV. A fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăoranu este măritată cu Alex Ashraf. (libertatea.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici