Cristi Borcea a lăsat baltă afacerile și face terapie în Geneva: “Nu mă ocup de nimic, sunt inapt”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Cristi Borcea a fost eliberat recent din penitenciar și s-a întors în brațele Valentinei Pelinel și a băiețelului lor, Milian. După ce a petrecut ultimii trei ani și patru luni în spatele gratiilor, fostul acționar al Dinamo nici nu vrea să audă de afaceri.

Faptul că a stat mult timp în închisoare și-a pus amprenta pe afacerist și acum nu-și dorește decât să petreacă timp în sânul familiei și să participe la ședințe de terapie.

“Sunt sincer cu voi, nu doar că nu m-am ocupat în ultimii patru ani, dar nu mă ocup de nimic în următorul an, pentru că sunt inapt. (…) Mă duc la terapie psihiatrică la Geneva, am programat deja! Dorm două ore pe noapte, iau patru, cinci medicamente, nu mă interesează afacerile, vreau să mă refac după experienţa închisorii. Visez şi acum şobolani, acesta este adevărul! (…) În nimic nu mă implic până când nu mă refac! Directorii să facă afacerea că de aia îi plătesc, asociatul e şi el acolo, eu mă duc la Geneva, în Elveţia, că vreau să mă fac bine”, a spus Cristi Borcea, evz.ro. (spynews.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici