Atac DUR. Puiu Diaconescu: Drumul lui Aurel Popescu este către CIMITIRUL ELEFANȚILOR. Dă-ți demisia domnule viceprimar!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Puiu Diaconescu îi cere lui Aurel Popescu să-și dea demisia. ”Du-te acasă cu demnitate!” îi recomandă fostul vicepreședinte PNL Gorj, viceprimarului Târgu-Jiului.

Reacția vine după ce Popescu a fost declarat incompatibil de ANI, pățind exact ceea ce i s-a întâmplat și fostei viceprimărițe Iulia Vână, care și-a pierdut mandatul pentru că a făcut parte dintr-un consiliu de administrație al unei școli.

”Aurel Popescu a devenit un politician ineficient pentru funcțiile politice și administrative pe care le are la ora actuală. Este ”Apus de soare”, drumul lui este către cimitirul elefanților” afirmă Diaconescu.

Puiu Diaconescu îi cere lui Aurel Popescu să plece acasă. Fostul lider liberal susține că și-a schimbat părerea despre viceprimarul Târgu-Jiului, cu care a fost coleg atât la PNL cât și la PSD, inclusiv după ce a văzut ”circurile din Consiliul Local”.

Deși s-a retras din politică, Puiu Diaconescu anunță că va rămâne activ pe scena publică a județului. Va sta cu ochii pe partide. În plus, îl laudă din nou pe primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, pe care-l consideră un om cinstit.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici