Iggy Azalea – Kream ft. Tyga

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Iggy Azalea dă replica celui mai nou clip Nicky Minaj prin lansarea propriului material video senzual, “Kream”. Piesa este o colaborare cu rapperul Tyga.

“Kream” este o scuză perfectă pentru ca Iggy Azalea să facă twerking, împreună cu dansatoarele sale.

“Kream” este o producţie marca Mike WiLL Made-It şi Ronny J, single-ul debutând săptămâna trecută. Rapperul australian le aminteşte haterilor cine este, etalându-şi un cuptor plin cu bancnote şi un gazon plin de domnişoare sexy. Acest single promovează viitorul EP cu 6 piese al lui Iggy, “Survive the summer”, care va sosi pe 3 august.

Dacă veţi asculta cu atenţie această melodie veţi recunoaşte chiar un sample de la Wu Tang Clan. Cu câteva luni în urmă tabloidele scriau despre o posibilă relaţie dintre Tyga şi Iggy Azalea, când au fost văzuţi în ipostaze intime la festivalul Coachella. Cei doi rapperi se îmbrăţişau şi ţineau de mână în multiple fotografii.

Pe Iggy am văzut-o în postura de figură sfântă în clipul “Savior” la început de an. Piesa era o colaborare cu Quavo de la Migos. În urmă cu un an muziciana de la antipozi lansa un EP cu remixuri ale hitului “Switch”. Ultimii ani au fost dificili pentru tânără, care s-a despărţit de logodnicul Nick Young şi a avut probleme cu casa de discuri.

Iggy Azalea, pe numele său real Amethyst Amelia Kelly este o artistă hip-hop din Australia, care s-a mutat în SUA la 16 ani pentru a îşi dezvolta cariera. Numele său de scenă vine de la masculinul “Egnatius” şi este inspirat de numele câinelui său, dar şi al străzii pe care a locuit.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici