Aurel Popescu: Incompatibilitatea, legată de lupta pe care o avem în acest moment. Încearcă să destabilizeze PSD Târgu-Jiu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Aurel Popescu, reacție după ce a fost declarat incompatibil de ANI.  ”Această stare este creată de lupta pe care o avem în acest moment. Încearcă să ne dezbine, să destabilizeze PSD Târgu-Jiu” spune viceprimarul municipiului într-un interviu pentru Radio Infinit.

Luni, Popescu a primit vestea neplăcută. Agenția de Integritate l-a declarat incompatibil pentru că a făcut parte din consilii de administrație ale unor școli, în perioada 2012-2015.

Viceprimarul Târgu-Jiului va contesta decizia ANI în instanță, convins fiind că are legea de partea sa.

Popescu nu vrea să speculeze dacă cineva i-a purtat sau nu sâmbetele. A remarcat, însă, c-au fost ceva ”insistențe pe rețelele de socializare”.

Liderul PSD Târgu-Jiu este de părere că, prin lovirea sa, se încearcă, de fapt, destabilizarea organizației municipale, cea mai puternică din județ.

Aurel Popescu evită să mai vorbească despre viitoare candidaturi, zice că în ceea ce privește Primăria Târgu-Jiu, subiectul este închis până la finalul anului, când va fi realizat un sondaj de opinie.


3 Comentarii pentru “Aurel Popescu: Incompatibilitatea, legată de lupta pe care o avem în acest moment. Încearcă să destabilizeze PSD Târgu-Jiu”

  1. Un om de nimic ,mare palaria de capul lui.Acasa incopetentule.

  2. Ti a traso Adita Tudor si Glicemie Florimel . Te au tras pe dreapta , candidatura pentru primarie a ramas un vis . Vis urat pentru tine pacanele pacanele.

  3. Pierde vara.

    Un om fără scrupule .
    Are ouitatura

    Priviti ce uitătură si mutra răutăcioasă are .???,pe cine vrea sa împungă ????Gata si dl.parvenit semianalfabet i sa terminat gazul.Hai la culcare Neica ,stinge becul ,pălăria mare a căzut pe nasul si ochi itai !

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici