Aurel Popescu, în aceeași situație ca Iulia Vână. Lădaru: Este o gravă eroare legislativă

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Aurel Popescu, fix în aceeași situație ca Iulia Vână. Viceprimarul Târgu-Jiului riscă să-și piardă mandatul după ce ANI l-a declarat, luni, incompatibil exact pentru aceleași motive pe care i le-a imputat și fostei viceprimărițe: prezența în consiliile de administrație ale mai multor școli din municipiu în perioada 2012-2015.

La începutul anului, Vână era nevoită să părăsească Consiliul Local Târgu-Jiu, locul fiindu-i luat de social-democratul Alexandru Picu.

În opinia liderului ALDE Târgu-Jiu, consilierul municipal Eduard Lădaru, situația este generată de o gravă eroare legislativă în condițiile în care prezența în consiliile de administrație ale școlilor nu le aduce viceprimarilor niciun venit.

Și Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj, crede că în lege există o lacună, din moment ce consilierilor locali le este permis să facă parte din consiliile de administrație ale unităților de învățământ dar viceprimarilor nu.


2 Comentarii pentru “Aurel Popescu, în aceeași situație ca Iulia Vână. Lădaru: Este o gravă eroare legislativă”

  1. ara.J ustitiarul

    Dacă este lege trebuie respectată.In alte legii nu sint lacune legislative și dl viceprimar le aplica populației din municipiu nostru ???Pt. doamna Vină de ce nu ai intervenit Ladarule ???Așteptai să fie Popescu Primar ca tu să iei locul de viceprimar ce ti se promisese ….Urît ,Mincinos si manipulator încercați să îl acoperiți pe Popescu care a încălcat multe legi în primăria Tg.jiu. Sunteți niste corupți și locul vostru este în altă parte…

  2. arNicu _ nicu

    Nicu Davitoiu un profitor al ,,găști ” Popescu. Lucrări ,terenuri ,hale industriale etc si el incompatibil pt.afaceri cu Primăria .Motivarea aceiași nu este legea buna .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici