Ion Ciocea: Am primit 2-3 oferte de la partide. HIENELE vor să mă suspende și din asociația de vânătoare

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ion Ciocea susține că a primit 2-3 oferte de la partide politice care îl doresc pe listă, în 2020.

Primarul din Bustuchin și-a arătat, recent, disponibilitatea de a se alătura unei noi forțe politice care să facă mai multe pentru gorjeni. Ciocea precizează că nu s-a referit la faptul c-ar urma să construiască un nou partid, va merge la unul deja prezent pe scena politică.

Întrebat, din nou, dacă ia în calcul o trecere la Pro România, Ion Ciocea evită să dea un răspuns.

Edilul zice că n-a mai discutat cu Victor Ponta de toamna trecută, când, s-a întâlnit cu fostul premier la un restaurant din Târgu-Jiu.

Ciocea acuză că ”hienele” vor să-l suspende din funcția de primar al comunei Bustuchin dar și din calitatea de membru al Asociației Județene a Vânătorilor.

Edilul a pierdut definitiv procesul cu PSD Gorj, pentru scoaterea de pe listele parlamentare în 2016, iar oficialii partidului i-au cerut prefectului să ia măsuri în urma candidaturii sale ca independent.


1 Comentariu pentru “Ion Ciocea: Am primit 2-3 oferte de la partide. HIENELE vor să mă suspende și din asociația de vânătoare”

  1. Fara suparare nea’ Ciocea dar la AGVPS tot PSD ul te a pus presedinte . Fara PSD ( partid majoritar corupt) sunteti toti egal cu zero . Dovada ca atunci cand candidati independenti aveti rezultate mediocre .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici