ANI lovește în plin PSD Gorj! Aurel Popescu, declarat INCOMPATIBIL. Liderii, ȘOCAȚI

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Pesediștii gorjeni, ȘOCAȚI după ce au aflat că liderul de la municipiu, Aurel Popescu, a fost declarat incompatibil.

Agenția Națională de Integritate îi impută că în perioada 2012-2015, a fost simultan, viceprimar și membru în consiliile de administrație ale patru școli din Târgu-Jiu.

Prefectul Ciprian Florescu a fost luat prin surprindere de vestea venită de la ANI.

”Continuă sarabanda deciziilor legate de incompatibilități. Se dovedește încă o dată că aleșii locali sunt extrem de vulnerabili” ne-a declarat reprezentantul guvernului în teritoriu.

Cel de-al doilea viceprimar al Târgu-Jiului, Adrian Tudor,  recunoaște că decizia ANI creează un disconfort în cadrul PSD Târgu-Jiu. Speră, însă, ca Aurel Popescu să aibă câștig de cauză în instanță.

Declarat incompatibil de ANI, Aurel Popescu riscă să nu mai fie inclus în sondajul pe care PSD îl va face în toamnă, pentru desemnarea candidatului  la Primăria Târgu-Jiu, în 2020. Adrian Tudor zice că va fi purtată o discuție, pe această temă, în cadrul BPJ.

Și Mihai Weber s-a declarat surprins de decizia ANI. Președintele executiv al PSD Gorj afirmă, însă, că Aurel Popescu va rămâne în fruntea organizației municipale.

În opinia lui Viorel Caragea, în acest moment, sunt slabe șanse ca Aurel Popescu să mai fie desemnat candidat, în 2020. Numele viceprimarului Târgu-Jiului era vehiculat și pentru o candidatură la următoarele alegeri parlamentare.


2 Comentarii pentru “ANI lovește în plin PSD Gorj! Aurel Popescu, declarat INCOMPATIBIL. Liderii, ȘOCAȚI”

  1. Pierde vara.

    Cum șocați ??? Despre Vină …au fost șocați ? Popescu trebuie să plece ca si Vină. Acesta are si tupeu bietul subinginer …de moda veche …

  2. Pierde vara.

    Dute Domnule Popescu ai luat …destul ….ca DNA este pe urma ta .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici