Dream Team Târgu-Jiu, la Campionatul Național de la Alba Iulia

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Campioana Gorjului la minifotbal, echipa Dream Team Târgu-Jiu, pregătită să scrie din nou istorie. Cănăvoiu, Chiriac &CO vor participa, începând de vineri, la Campionatul Național de la Alba Iulia. Este prima echipă din Gorj care participă la o competiție de o asemenea anvergură.

Doar cele mai bune 20 de echipe, din peste 1800 înregistrate în țară, sub egida Federației de Minifotbal din România, iau parte la Campionatul Național de la Alba Iulia. Dream Team Târgu-Jiu și-a câștigat acest drept ca urmare a performanței fantastice, reușite în urmă cu o lună, la Craiova: obținerea poziției de vicecampioană regională sud-vest. Atunci, Dream Team a ajuns până în finala competiției, pierzând doar după executarea loviturilor de la 7 metri în fața celor de la Borussia Hermannstadt Sibiu.

La Alba Iulia, scena e mult mai mare. În anul Centenarului, Federația a luat decizia de a organiza turneul final în Cetatea Alba Carolina, sloganul folosit fiind „Unirea Minifotbalului Românesc”. Se anunță un spectacol grandios, meciurile urmând să aibă loc pe cele două baze sportive importante de minifotbal din Alba Iulia: Baza Winner’s Țălnar și Baza Fair Play.

Festivitatea de deschidere a competiției are loc, joi, de la ora 21:00, fiind urmată de primul meci, între campioana locală, Beer Hunters Alba Iulia și Raal Bistrița. Vineri dimineața, la ora 9:00, începe maratonul de jocuri iar Dream Team intră în focuri de la ora 10:00, în grupa B a competiției.

Cele 20 de echipe sunt împărțite în 4 grupe a câte 5 echipe, primele două clasate din fiecare grupă urmând să se califice în faza sferturilor de finală. Jocurile din grupe au loc, vineri, și sâmbătă, iar sferturile sunt programate pentru sesiunea de seară de sâmbătă. Semifinalele vor avea loc, duminică dimineața, iar marea finală este, duminică, la ora 16:30.

19 dintre echipe și-au câștigat dreptul de a participa la Campionatul Național de la Alba Iulia, ca urmare a celor patru Campionate Regionale ce au avut loc la Craiova, Arad, Bistrița și Ploiești, între 8 și 10 iunie, în timp ce campioana locală de la Winner’s Țălnar, Beer Hunters Alba Iulia, a fost calificată din oficiu.

Grupa B: Autovip Șimleul Silvaniei (campioana regională nord-vest), Dream Team Târgu-Jiu, Young Boys Târgoviște, Festiv Bucium Roman Neamț și MAV Sports Timișoara

Program jocuri Dream Team Târgu-Jiu (toate meciurile vor fi transmise ÎN DIRECT pe pagina de Facebook a Federației de Minifotbal din România)

Vineri, ora 10:00, terenul 2, Baza Fair Play – vs. Young Boys Târgoviște

Vineri, ora 14:00, terenul 1, Baza Winner’s Țălnar – vs. MAV Sports Timișoara

Sâmbătă, ora 10:00, terenul 1, Baza Winner’s Țălnar – vs. Festiv Bucium Roman Neamț

Sâmbătă, ora 15:00, terenul 1, Baza Winner’s Țălnar – vs. Autovip Șimleul Silvaniei

Lotul echipei Dream Team Târgu-Jiu:

Adrian Preoteasa, Cristian Vochițu (ambii portari) – Cristian Barbu, Mario Găman, Ionuț Tătaru, Radu Dăianu, Ion Al-Ioani, Ion Cănăvoiu, Bogdan Chiriac, Ștefan Doldur, Alexandru Ștefan și Alin Țilivea.

Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj a decis să le achite băieților de la Dream Team taxa de participare la competiție, precum și transportul la Alba Iulia și masa. De asemenea, au fost achiziționate echipamente de joc pentru această competiție, precum și echipamente de prezentare. Cazarea echipei la Alba Iulia este asigurată de Federația de Minifotbal din România în parteneriat cu autoritățile locale de la Alba Iulia.

Grupele Campionatului Național, Alba Iulia 2018:

Grupa A: Auto Driver Iași (campioana regională nord-est), Condor Fortuna Buzău, FC Hermannstadt Sibiu, CS Luceafărul Florești și Sporting Deva

Grupa B: Autovip Șimleul Silvaniei (campioana regională nord-vest), Dream Team Târgu Jiu, Young Boys Târgoviște, Festiv Bucium Roman Neamț și MAV Sports Timișoara

Grupa C: Borussia Hermannstadt Sibiu, Extratereștrii Bistrița, FC Premiere Arad, TIV All Stars Târgoviște și AC Luciano Arad

Grupa D: Tanzmannschaft București, Dia Guard Divino Zalău, Raal Bistrița, Codavinci Reșița și Beer Hunters Alba Iulia

*Programul complet jocurilor îl găsiți atașat în acest email

Echipa care va câștiga Campionatul Național de la Alba Iulia va primi din partea Federației de Minifotbal din România licența, în valoare de o mie de euro, pentru a participa la Liga Campionilor, ediția a III-a, Terme Catez, Slovenia.

Deținătoarea trofeului este echipa Ary&Roby Buftea care s-a impus în finala de anul trecut, 1-0 cu Old Boys București.

INFORMAȚII

1. Competiția începe pe data de 5 iulie (joi)

- ora 12:30 – conferința de presă premergătoare evenimentului

- ora 14:00 – acreditari jucători si staff tehnic echipe, presa, etc. la Hotel Cetate str. Strada Unirii 3, Alba Iulia

- ora 21:00 – festivitatea de deschidere cu participarea echipelor si a invitațiilor, pe terenul Bazei Sportive Winners’s Țălnar Alba Iulia, adresa str. Păcii nr. 15 Alba Iulia

- ora 21:30 – jocul de deschidere, Campionatul National, intre Beer Hunters Alba Iulia si RAAL Bistrița.

2. Data de 6 iulie (vineri): jocuri din cadrul grupelor

3. Data de 7 iulie (sâmbătă): jocuri din cadrul grupelor si sferturile de finală

4. Data de 8 iulie:

– ora 10:00 – Semifinalele Campionatului National

– ora 16:30 – Finala Campionatului National

– ora 17:45 – Festivitatea de Premiere

Adresa teren: T1 – Baza Sportiva Winner’s Țălnar, str. Păcii nr. 15 Alba Iulia

T2 – Baza Sportiva Fair Play Alba Iulia, Str. B-dul 1 Decembrie 1918, Nr. 21 BLasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici