Plin de datorii în România, Axinte s-a apucat de afaceri Spania. A preluat un restaurant

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Cum milioane de români s-au mutat în țări europene, unde au aceeași poftă de chefuială dar și buzunarul e mai plin, Florin Petrescu, umoristul cunoscut drept Axinte din defunctul grup Vacanța Mare a preluat frâiele unui restaurant de lângă Madrid.

În afara denumirii acestuia care a rămas spaniolă, atât meniul cât și programul artistic este dedicat românilor din zona capitalei Spaniei, Axinte ocupându-se și cu antrenul chefliilor.

Pentru ca românii din Spania să se simtă ca acasă, localul este dotat cu tradiționalul proțap și ceaun fix la intrare și, în ultimul an, Axinte a dus printre mesele restaurantului zeci de artiști, de la soliști pop, muzică populară și maneliști, amintim: Nicu Paleru, Constantin Enceanu, Julia Jianu, Alin Oprea (Talisman), Mioara Velicu, Nicolae Guță etc.

Cum în România, legăturile sale artistice în calitate de organizator de evenimente  au fost destul de controversate se pare că Spania este locul potrivit unde fosta vedetă a Pro TV și Kanal D o poate lua de la capăt. Axinte este nelipsit în weekenduri, ocupându-se personal de bună dispoziția invitaților ba chiar a anunțat că încearcă în viitorul apropiat să-i aducă pe scena cârciumii pe foștii săi colegi de la Vacanța Mare, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu.(libertatea.ro)

1 Comentariu pentru “Plin de datorii în România, Axinte s-a apucat de afaceri Spania. A preluat un restaurant”

  1. tiganu tot tigan mai toti valahii se trag din tigani acum

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici