Marinescu: Merg până la ultima cale de atac! Romanescu: Cine este Dan Marinescu?

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Supărat c-a fost anulat concursul pentru șefia CSM, Dan Marinescu este hotărât să meargă până în pânzele albe. Vrea să dea în judecată Primăria Târgu-Jiu.

La Interviurile Infinit FM, omul de afaceri fost fotbalist, a declarat că nu stă în picioare explicația primarului Marcel Romanescu că anulează concursul pentru că CS Pandurii urmează să fie preluat de municipalitate.

Marinescu s-a interesat la București și a aflat că descentralizarea sportului este o acțiune de durată, dar și că CS Pandurii va fi preluat de Consiliul Județean.

Marinescu a fost contrariat de declarațiile primarului Romanescu privind șeful interimar al Clubului Sportiv Municipal. Ba s-a referit la antrenorul Ion Bură, ba la fiul acestuia, Ionuț. Afaceristul spune că legea interzice numirea unui interimar din afara aparatului propriu al Primăriei Târgu-Jiu.

Dan Marinescu a anunțat că este hotărât să-și caute dreptatea în instanță. Se simte nedreptățit. Apucase să-și depună dosarul pentru șefia noului CSM, când concursul a fost anulat. În plus, s-a supărat și după ce a aflat că s-ar fi bătut palma pentru numirea lui Ionuț Bură ca interimar.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, dă asigurări însă c-a avut motive întemeiate, bazate pe discuții cu președintele consiliului Județean Gorj și șefi din Ministerul Tineretului și Sportului, atunci când a decis anularea concursului pentru noul CSM.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici