Traian Pătrășcoiu(Aparegio): Preluăm zona Rânca atunci când vor avea autorizație de la Mediu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Aparegio va prelua rețelele de apă și canal din Rânca după ce Primăria Novaci va obține autorizația de la Mediu.

Directorul Traian Pătrășcoiu afirmă c-a fost conturat un program pentru a le face funcționale.

În ultimii ani, în special de sărbători, zeci de cabane şi pensiuni au rămas fără apă, din cauza proastei gestiuni a reţelei. Despre canalizare, nimeni n-a putut spune unde s-a greșit de nu este funcțională. Pătrășcoiu susține că a fost realizată exact cum a fost proiectată.

Subiectul a fost dezbătut și de liderii politici din județ, președintele USR Gorj, Radu Miruță, trimițând o sesizare chiar și la Bruxelles.

Traian Pătrășcoiu ne-a mai spus că, după preluare, Aparegio va extinde rețeaua de apă, pentru canalizare fiind necesar să se racordeze cât mai mulți cabanieri,  altfel nu va putea să funcționeze la parametri la care a fost proiectată.


1 Comentariu pentru “Traian Pătrășcoiu(Aparegio): Preluăm zona Rânca atunci când vor avea autorizație de la Mediu”

  1. Canalizarea nu functioneaza pt ca…nu s-au racordat pensiunile ???Raspuns de “SPECIALIST” in retele de apa si canalizare !!!Aparegio este de 6 ( sase ) luni pe PIERDERE si supermanagerul (care ocupa ilegal postul de director general interimar si NIMENI nu sesiseaza aceasta ILEGALITATE) mai “achiziotioneaza” o piatra de moara doar pt a putea sa mai faca niste angajari (pe baza de “recomandari” si extemporal la CV) si niste plimbari pe la Ranca.In logica “specialistului” intai se preia reteaua si dupa aceea se face….evaluarea!!!Cu acest “specialist” la conducerea Aparegio asteptam….FALIMENTUL operatorului ( dupa “modelul” fostei fabrici de caramida refractara Unirea ).

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici