Lădaru: Romanescu și-a adus GAȘCA la ședință

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Eduard Lădaru susține că vor fi luate măsuri suplimentare- nu numai aceea de a fi chemată poliția- de-acum înainte, la ședințele consilierilor locali din Târgu-Jiu.

Liderul ALDE a fost unul dintre protagoniștii scandalului monstru de marți după-amiază, din ședința comisiilor reunite. Lădaru acuză că primarul Marcel Romanescu ”a venit cu bâta de baseball” la întrunire, aducându-și ”o gașcă” pentru a-i amenința pe consilierii locali.

Deranjați de cele întâmplate, aleșii majorității PSD-ALDE anunță că vor fi luate măsuri pentru ședințele următoare. Aurel Popescu a declarat că va fi chemată poliția, în vreme ce Eduard Lădaru susține că pe pregătesc și alte măsuri, în baza legii.


1 Comentariu pentru “Lădaru: Romanescu și-a adus GAȘCA la ședință”

  1. Fugi mai betiule si te culca , Romanescu e intradevar moale si tolomac dar nu poti sa l acuzi ca vea sa se racordeze la banii publici doar pentru ca vrea parcarea la primarie . Tu vrei sa te racordezi la banii de la Rodna , la spaga de la Rodna desi dupa reactiile tale disperate se pare ca ai luat spaga in avans iar acum ti e teama sa dai banii inapoi .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici