Berca nu mai vrea să asculte de PNL. ”De-acum nu mai dau socoteală nimănui”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Eduard Berca a anunțat, marți, după circul din ședința consilierilor din Târgu-Jiu că nu va mai vota după cum îi dă ordin partidul, ci după propria-i conștiință.

Prim-vicepreședintele PNL Târgu-Jiu și-a exprimat foarte clar poziția privind parcarea de la Rodna, în urmă cu două zile: nu agreează proiectul primarului Romanescu, de preluare de către municipalitate, ci este pentru scoaterea la licitație. Berca s-a declarat ”foarte nefericit” că face parte dintr-un asemenea consiliu local, precum cel de la Târgu-Jiu.

Dan Vâlceanu nu crede că Eduard Berca își cere excluderea din PNL. Liderul județean comentează că și până acum, liberalul a votat după propria-i conștiință.

În plus, Vâlceanu nu crede că Berca riscă vreo sancțiune pe linie politică,  din partea liderului de la municipiu, Marcel Romanescu.


1 Comentariu pentru “Berca nu mai vrea să asculte de PNL. ”De-acum nu mai dau socoteală nimănui””

  1. Pai daca nu mai dai socoteala nimanui ,,,,,de ce nu ai candidat independent ? De ce ai candidat pe o lista de partid ? Da ti demisia din PNL implicit din Consiliul Local si gata ,,,,,din momentul de fata .Hahalero .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici