Berca, ATAC FRONTAL la Romanescu. ”A intrat într-un joc periculos”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Un nou scandal între liberali. Eduard Berca a lansat un atac frontal la Marcel Romanescu, la Interviurile Infinit FM. Motivul disputei? Parcarea de la Rodna. Berca este deranjat c-a fost acuzat c-ar fi comis ilegalități, în mandatul trecut de consilier local, într-un document semnat de primarul Romanescu și de șefa juriștilor din Primăria Târgu-Jiu. Eduard Berca nu este de acord ca primăria să administreze parcarea Rodna, este pentru scoaterea la licitație.

Eduard Berca a explicat, în emisiune, ce anume l-a nemulțumit: faptul că a fost pusă sub semnul întrebării o hotărâre de consiliu, aprobată în 2013, privind reîntregirea suprafeței parcării Rodna. I-a acuzat pe primarul Marcel Romanescu și pe o juristă din primărie că ”au intrat într-un joc periculos”.

Berca s-a arătat deranjat că imaginea i-a fost afectată. Susține că niciodată n-a fost acuzat, până acum, c-ar fi făcut ceva ilegal.

Consilierul PNL a mai spus că se aștepta ca primarul Marcel Romanescu să-l informeze în privința demersurilor pe care are de gând să le facă privind parcarea de la Rodna. Berca a comentat că nu i-a venit să creadă ce ”tâmpenii au putut să producă niște oameni plătiți cu zeci de milioane de lei”, referindu-se la funcționarii din primărie.

Berca s-a pronunțat clar, în favoarea scoaterii la licitație a parcării Rodna. Este nemulțumit de modul în care merg lucrurile în parcările administrate de municipalitate.

Marcel Romanescu nu-și explică ieșirea lui Eduard Berca. Primarul Târgu-Jiului va ridica problema parcării Rodna și-n Biroul Politic Municipal.

Nicolae Ivan, director Sabotorii Gorjului, este de părere că Eduard Berca are un interes, de aceea militează pentru scoaterea la licitație a parcării de la Piața Centrală.

Viorel Caragea constată că problema parcărilor din Târgu-Jiu, dezbătută de aproape un an, s-a transformat într-un circ. Zice că susținătorii lui Marcel Romanescu încearcă să-l transforme pe primar într-un Nelson Mandela.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici